Source: Public Health Nutrition. Unidade: FSP
Subjects: NUTRIÇÃO DA MÃE, SAÚDE MATERNO-INFANTIL, ÁCIDO FÓLICO, GESTANTES, ALIMENTAÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TEIXEIRA, Juliana A et al. Effects of folic acid food fortification scenarios on the folate intake 2 of a multi-ethnic pregnant population. Public Health Nutrition, v. 22, n. 4, p. 738-749, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S1368980018003026. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Teixeira, J. A., Castro, T. G., Wall, C. R., Marchioni, D. M. L., Berry, S., Morton, S. M. B., & Grant, C. C. (2018). Effects of folic acid food fortification scenarios on the folate intake 2 of a multi-ethnic pregnant population. Public Health Nutrition, 22( 4), 738-749. doi:10.1017/S1368980018003026NLM
Teixeira JA, Castro TG, Wall CR, Marchioni DML, Berry S, Morton SMB, Grant CC. Effects of folic acid food fortification scenarios on the folate intake 2 of a multi-ethnic pregnant population [Internet]. Public Health Nutrition. 2018 ;22( 4): 738-749.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S1368980018003026Vancouver
Teixeira JA, Castro TG, Wall CR, Marchioni DML, Berry S, Morton SMB, Grant CC. Effects of folic acid food fortification scenarios on the folate intake 2 of a multi-ethnic pregnant population [Internet]. Public Health Nutrition. 2018 ;22( 4): 738-749.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S1368980018003026